Ndërlidhjet

QYTET I MEKSIKËS


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush përmbylli sot vizitën pesë ditëshe në vendet e Amerikës Latine, ku ndër temat kryesore ishte çështja e emigrimit.
"Kaluam shumë kohë në çështjen e rëndësishme dhe të ndieshme të emigrimit. E ndieshme sepse njerëzit mund ta përdorin për të pezmatuar pasionet dhe e rëndësishme sepse ligjet e mira do të ndihmonin ekonomitë dhe sigurinë e të dy vendeve" tha Bush në konferencën e sotme për shtyp në Qytetin e Meksikës.
XS
SM
MD
LG