Ndërlidhjet

PODGORICË


Mali i Zi nënshkruan sot marrëveshjen e Stabilizim – Asociimit me Bashkimin Evropian. Marrëveshja është hapi i parë i vendeve të Ballkanit drejtë integrimeve në BE.
Mali i Zi e nënshkruan marrëveshjen ende pa u mbushur një vit që nga referendumi për pavarësinë dhe ndarja nga unioni me Serbinë.
XS
SM
MD
LG