Ndërlidhjet

POTSDAM


Ministrat e mjedisit nga vendet e industralizuara dhe vendet në zhvillim takohen sot për t'i diskutuar mënyrat për të reduktuar emisionin e gazrave, që shihet si shkaktari kryesor i ngrohjes globale.
Në takimin në Potsdam të Gjermanisë marrin pjesë ministrat nga grupi G 8, si dhe nga India, Meksika, Brazili dhe Afrika e Jugut, vende këto që së bashku emetojnë dy të tretat e dioksid karbonit në botë.
XS
SM
MD
LG