Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian mirëpriti krijimin e qeverisë së re palestineze, por tha se zhbllokimi i ndihmës do të varet nga veprimet e kësaj qeverie.
"Bashkimi Evropian është i gatshëm të punojë dhe të rifillojë ndihmat për qeverinë e re legjitime. Do të vlerësojmë me kujdes platformën e qeverisë së re" thuhet në komunikatën e lëshuar nga Gjermania si kryesuese e radhës e BE-së.
XS
SM
MD
LG