Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një delegacion i Kuvendit të Kosovës i udhëhequr nga kryetari Kolë Berisha u nis sot për vizitë dy ditëshe në Bundestagun gjerman. Berisha tha se ndër temat kryesore të vizitës do të jenë: finalizimi i statusit të Kosovës dhe bashkëpunimi ndërmjet këtyre dy institucioneve. Bundestagu gjerman është njëri nga anëtarët e konsorciumit të katër parlamenteve evropiane që e ndihmojnë Kuvendin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG