Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Afrika e Jugut, e cila ka kryesinë e rradhës së Këshillit të Sigurimit ka ofruar disa shtesa në projekt rezolutën për Iranin. Projekt rezoluta në fjalë parasheh sanksione shtesë ndaj Teheranit për shkak të programit të tij bërthamor.
Ambasadorët e Britanisë dhe Francës thanë se shtesat e Afrikës së Jugut nuk e ndihmonin situatën.
XS
SM
MD
LG