Ndërlidhjet

BEOGARD


Qëndrimi, që në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit e ka paraqitur ambasadori rus në Kombet e Bashkuara, Vitalij Çurkin është edhe një dëshmi e politikës parimore ruse ndaj çështjes së Kosovës, ka thënë mbrëmë anëtari i Ekipit negociator të Serbisë, Goran Bogdanoviq. Sipas tij, kryeadministratori i Kosovës, Joachim Ruecker në raport "e ka shikuar vetëm njërën palë dhe se nuk e ka paraqitur objektivisht situatën në Kosovë".
XS
SM
MD
LG