Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon tha se përkundër humbjeve në rritje, kryengritësit në Afganistan duket se "janë të inkurajuar nga sukseset e tyre strategjike". Në raportin e tij për Këshillin e Sigurimit, zoti Moon thotë se kryengritësit po vazhdojnë të ngirisn postblloqe të shumta në rrugët kryesore, që i lidhin qytetet Kabul, Kandahar dhe Herat. Kjo po bëhet me qëllim që të merren në shënjestër zyrtarët e lartë publikë dhe liderët e komuniteteve.
XS
SM
MD
LG