Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qëndrimi, që në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të KB e paraqiti ambasadori rus në Kombet e Bashkuara, Vitalij Çurkin është edhe një dëshmi e politikës parimore ruse ndaj çështjes së Kosovës, tha mbrëmë anëtari i Ekipit negociator të Serbisë, Goran Bogdanoviq.
Sipas tij, kryeadministratori i Kosovës, Joachim Ruecker në raport "e ka shikuar vetëm njërën palë dhe se nuk e ka paraqitur objektivisht situatën në Kosovë.
XS
SM
MD
LG