Ndërlidhjet

KIEV


Parlamenti i Ukrainës miratoi një deklaratë në të cilën shpreh shqetësimin rreth planeve të Shteteve të Bashkuara për vendosjen e disa pjesëve të sistemit për mbrojtje raketore, në Republikën e Çekisë dhe në Poloni.
Dokumenti thotë se projekti amerikan rrezikon sigurinë kombëtare të Ukrainës, e cila kufizohet me Poloninë.
XS
SM
MD
LG