Ndërlidhjet

SARAJEVË


Policia arrestoi dy zyrtarë gjatë kohës së luftës, të dyshuarë për krime të luftës kundër kroatëve gjatë viteve 1992 – 95. Nisvet Gasal dhe Musajb Kukavica, ish pjesëtarë të ushtrisë së muslimanëve të Bosnjes dyshohen për krime ndaj civilëve dhe të burgosurëve të luftës në Bosnjen qëndrore.
XS
SM
MD
LG