Ndërlidhjet

BELFAST


Udhëheqësit politikë të protestantëve dhe katolikëve në Irlandën e Veriut bën të ditur arritjen e marrëveshjes së një qeverie me bazë të gjerë në muajin maj.
Bashkëqeverisja është qëllimi kryesor i Marrëveshjes së vitit 1998 që i dha fund konfliktit ndërfetar në Irlandën e Veriut.
XS
SM
MD
LG