Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ambasadori rus në KB bëri thirrje sot për një mision të Këshillit të Sigurimit në Beograd dhe në Prishtinë, para shqyrtimit të planit të Ahtisaarit. Vitaly Churkin sygjeroi që misioni të ndërmerret për "t'u familjarizuar me gjendjen aktuale dhe për të siguruar informacionet e duhura". Ai e bëri kërkesën në konsultimet e mbyllura për Kosovën, një ditë pasi kryenegociatori Martti Ahtisari rekomandoi pavarësi të mbikqyrur për Kosovën.
XS
SM
MD
LG