Ndërlidhjet

MANILË


Pengmarrësit në Manilë iu dorëzuan policisë dhe liruan 31 fëmijë dhe dy mësuesë, që i mbajtën në një autobus për rreth 10 orë. Disa nga fëmijët ishin nën moshën 4 vjeçare dhe u liruan të pa lënduar.
Pengmarrësi kryesor ishte shefi i entit parashkollor i cili tha se donte të tërhiqte vëmendjen rreth korrupsionit dhe të kërkonte kushte më të mira për fëmijët.
XS
SM
MD
LG