Ndërlidhjet

RIAD


Sekretari i Përgjithshëm i KB Ban Ki moon inkurajoi sot Izraelin dhe palestinezët që të gjejnë gjuhën e përbashkët në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve.
"Inkurajojë qeverinë e re palestineze që të ndërmarrë aksione të cilat do të manifestojnë përkushtimin e vërtetë për paqe. Gjithashtu inkurajoj Izraelin që të veprojë njëjtë duke ndaluar ndërtimin e pengesave në Bregun Perëndimor dhe të përfshihet në dialog serioz me presidentin e Autoritetit Palestinez Mahmoud Abbaz" tha Ban Ki Moon duke folur si mysafir në samitin e Ligës Arabe në Riad.
XS
SM
MD
LG