Ndërlidhjet

OSLO


Arkitektura më e mirë dhe ruajtja e energjisë nëpër ndërtesa mund të ndihmojë më tepër në luftimin e ngrohjes globale, se sa disa nga masat e parapara me Protokolin e Kjotos. Në këtë konkluzion doli një studim i Kombeve të Bashkuara. Studimi thotë gjithashtu se përdorimi më i mirë i disa metaleve dhe drurit në ndërtime dhe përdorimi më i paktë i energjisë, mund të kursejë miliarda dollarë.
XS
SM
MD
LG