Ndërlidhjet

BAGDAD


Kleriku shiit radikal, Muqtada al-Sadr ka fajësuar sot Shtetet e Bashkuara për problemet në Irak dhe ka ftuar për demonstrata masive më 9 prill, në katërvjetorin e rënies së Bagdadit. Këto qëndrime të këtij kleriku shiit u lexuan në një xhami në qytetin e shenjtë shiit, Kufa.
XS
SM
MD
LG