Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


"Kosova do të jetë temë e madhe në muajin prill në Këshillin e Sigurimit" i tha një diplomat perëndimor, agjencisë FP. Sipas tij, këto diskutime me gjasë do të zgjasin "disa javë". Në këtë kuadër, mendohet se në takimim e Këshillit të Sigurimit, që mbahet të martën, përfaqësuesit e vendeve anëtare do të njihen me planin e Martti Ahtisaarit. Sipas AFP-së, pritet që të shqyrtohet edhe propozimi i Rusisë për dërgimin e misionit faktmbledhës në Prishtinë dhe Beograd.
XS
SM
MD
LG