Ndërlidhjet

NJU DELHI


Afganistani u pranua zyrtarisht anëtar i Asociacionit për Bashkëpunim Rajonal të Azisë Jugore. Pranimi u bë në samitin e 14-të të Asociacionit, që filloi sot në Nju Delhi. Anëtarë janë edhe: India, Pakistani si dhe vende tjera të rajonit.
XS
SM
MD
LG