Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku i ka bërë thirrje Këshillit të Sigurimit që ta mbështesë planin e të dërguarit të posaçëm të Kombeve të Bashkuara për pavarësinë e mbikqyrur të Kosovës.
"Ahtisaari do t'i shpjegojë Këshillit të Sigurimit se çfarë ka nënkuptuar kur e ka propozuar pavarësinë për Kosovën, si zgjidhje të vetme të realizueshme, funksionale dhe praktike për Kosovën", ka thënë Çeku për Associated Press.
"Pres qëdelegatët t'i pranojnë këto argumente, të punojnë shumë dhe shumë shpejt të miratojnë një rezolutë të re dhe të mbështesin propozimin e tij", ka thënë Çeku.
XS
SM
MD
LG