Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës e ka mbështetur propozimin për pavarësinë e mbikqyrur për Kosovën, që propozohet nga i dërguari i posaçëm i Kombeve të Bashkuara Martti Ahtisaari.
"Kuvendi pranon dhe zotohet të implementojë tërësisht propozimin gjithëpërfshirës të marrëveshjes për statusin e Kosovës, të paraqitur nga sekretari i përgjithshëm i KB në Këshillin e Sigurimit më 26 mars, 2007. Dispozitat nga marrëveshja do të jenë të obligueshme për Kosovën", thuhet mes tjerash në deklaratën politike, e cila u votua në seancën e veçantë plenare, ku morën pjesë edhe presidenti Fatmir Sejdiu dhe anëtarët e Ekipit Negociator.
XS
SM
MD
LG