Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush nënshkroi ligjislacionin që mbështet anëtarësimin në NATO të Shqipërisë, Kroacisë, Maqedonisë, Ukrainës dhe Gjeorgjisë. Me nënshkrimin e legjislacionit, ai gjithashtu autorizoi fondet për ndihmë ushtarake për këto vende, në mënyrë që të zbatojnë reformat demokratike dhe ekonomike.
NATO ka zhvilluar bisedime me këto vende rreth anëtarësimit eventual.
XS
SM
MD
LG