Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia hodhi poshtë raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit, që kritikonte gjendjen e të drejtave të njeriut në Rusi. Ministria e Jashtme tha se raporti ishte i "politizuar" dhe përmbante kritika të padrejta për çështje të sistemit politik dhe të drejtave të njeriut. Raporti i Departamentit të Shtetit ishte botuar me 6 prill.
XS
SM
MD
LG