Ndërlidhjet

GJENEVË


Kryqi i Kuq tha se civilët irakianë po përballen me "krizën më të madhe" pasi gjendja humanitare dhe e sigurisë po përkeqësohen. Komiteti i Kryqit të Kuq me bazë në Gjenëvë tha se situata e përkeqësuar po prek të gjithë irakianët.
"Mund të ketë pasur dhe ndoshta ka përmirësime, por problemi është se në të njëjtën kohë vazhdon dhuna sektare dhe operacionet ushtarake, që kanë shkaktuar shpërngulje të madhe të popullsisë" tha drejtori për aktivitete të Kryqit të Kuq, Pierre Kraehenbuehl.
XS
SM
MD
LG