Ndërlidhjet

PRISHTINË


Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara UNDP), ka publikuar sot gjetjet nga hulumtimi i fundit mbi reagimin e mundshëm të serbëve të Kosovës në rast se Këshilli i Sigurimit miraton pakon e Martti Ahtisaarit për statusin e Kosovës. Në bazë të këtij hulumtimi, 30% e serbëve të anketuar nuk dijnë se cili do të jetë reagimi i tyre, të tjerët ndërkaq janë të ndarë në katër opsione: përdorimit të mjeteve të ndryshme për ta kundërshtuar këtë pako, angazhimit për përmirësimin e marrëdhënieve ndëretnike, përpjekjeve për të vazhduar jetën në Kosovë dhe largimit nga Kosova.
XS
SM
MD
LG