Ndërlidhjet

PRISHTINË


OSBE-ja thotë se sfidat për një sistem gjyqësor administrativ në Kosovë duhet të shqyrtohen për të ndihmuar mbrojtjen e të drejtave individuale dhe sundimin e ligjit. Në raportin e publikuar sot, thuhet se më se 2.000 lëndë të pakryera i theksojnë sfidat dhe problemet brenda sistemit.
Jens Modvig nga misioni i OSBE-së në Kosovë tha se e drejta adnimistrative është e rëndësishme pasi "u mundëson qytetarëve të drejtën për rishqyrtim të aksioneve të qeverisë, për të cilat ata besojnë se janë ilegale ose arbitrare".
XS
SM
MD
LG