Ndërlidhjet

PRISHTINË


I dërguari në Kosovë i përfaqësuesit të lartë të BE-së për politikë të jashtme dhe siguri Torbjorn Solstrom tha se BE-ja do të ndihmojë financiarisht Kosovën pas statusit dhe për këtë Komisioni Evropian tani më ka ndarë 200 milionë euro.
"Rreth propozimit për statusin e Kosovës ka pasur shumë diskutime dhe ai është vlerësuar si i mirë për të gjithë qytetarët" tha Solstrom, sipas të cilit propozimi i kryenegociatorit Martti Ahtisaari ka mbështetjen e BE-së.
XS
SM
MD
LG