Ndërlidhjet

UASHINGTON


Çikago është zgjedhur që të jetë kandidat i shteteve të Bashkuara për organizimin e Lojërvae Olimpike në vitin 2016. Kështu venmdosi mbrëmë vonë, Komiteti Olimpik amerikan. Kandidatë të tjerë për organizimin e këtyre lojërave janë edhe Madridi, Praga, Rio de Zhaneiro dhe Tokio.
XS
SM
MD
LG