Ndërlidhjet

RAMALLAH


Presidenti palestinez Mahmud Abas nxorri dekretin që parasheh krijimin e Këshillit të ri Kombëtar për sigurinë. Këshilli do jetë përgjegjës për planin e sigurisë që synon të vendosë rregullin dhe ligjin në territoret palestineze të përfshira nga kaosi.
XS
SM
MD
LG