Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Bankës Botërore, Pol Volfovic tha se ai nuk planifikon të paraqesë dorëheqje dhe se beson që ende mund ta udhëheq këtë institucion të rëndësishëm ndërkombëtar financiar.
Ka pasur thirrje që zoti Volfovic të japë dorëheqje lidhur me përfshirjen e tij në rritjen e rrogës që i është dhënë shoqes së tij të afërt, e cila poashtu punon në bankë.
Një Këshill udhëheqës i Bankës tha se situata lidhur me zotin Volfovic ishte "shqetësim i madh".
XS
SM
MD
LG