Ndërlidhjet

PRISHTINË


Delegacioni i Kosovës i udhëhequr nga presidenti Fatmir Sejdiu është kthyer sot nga Nju Jorku, ku ka marrë pjesë në konferencën ndërkombëtare, "Kosova në tranzicion, të organizuar nga Rockfeller Brother Found.
Gjatë qëndrimit në Nju Jork, ky delegacion ka zhvilluar dhe takime me misione të vendeve anëtare të Këshillit të Sigurimit.
Presidenti Sejdiu tha se Prishtina pret që Këshilli i Sigurimit të marrë vendim për Kosovën që do të jetë në harmoni me qëndrimet që aktualisht mbajnë, SHBA-të, Britania e Madhe dhe Franca.
XS
SM
MD
LG