Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Dy anëtarë të qeverisë daneze kanë propozuar që Kopenhaga t'i bashkangjitet rrjetit të që i ofrojnë strehim të përkohshëm shkrimtarëve dhe gazetarëve të persekutuar.
Rrjeti në fjalë përfshin 17 qytete në mesin e të cilave janë dhe Stokholmi, Oslo, Frankfurti, Edinburgu dhe Meksiko.
XS
SM
MD
LG