Ndërlidhjet

KIEV


Gjyqi Kushtetues i Ukrainës pritet që sot ta filloj shqyrtimin për të vendosur se a është kushtetues vendimi i presidentit Viktor Jushçenko për shpërdnarjen e Parlamentit dhe mbajtjen e zgjedhjeve të reja. Rivali i presidentit Jushçenko, kryeministri Viktor Janukoviq, kaolicioni i të cilit e ka shumicën në parlament, ka refuzuar ta pranoj dekretin presidencial.
XS
SM
MD
LG