Ndërlidhjet

NJU JORK


Gazeta "The Wall Street Journal" fitoi çmimet Pulitzer për shërbim ndaj publikut dhe për raportim ndërkombëtar. Kjo ishte gazeta e vetme që fitoi dy çmimet e rëndësishme në gazetari për këtë vit.
Çmimet në vlerë prej 10 mijë dollarësh, të emëruara sipas gazetarit dhe botuesit Joseph Pulitzer, jepen për punë të shkëlqyeshme në gazetari, art dhe kulturë në 21 kategori.
XS
SM
MD
LG