Ndërlidhjet

VARSHAVË


Drejtori i agjencisë amerikane për mbrojtje raketore Henry Obering tha se Uashingtoni pranon të lejojë ekspertët rusë që të inspektojnë vendet e propozuara për ndërtimit e sistemit për mbrojtje raketare në Poloni. Ai tha se kjo leje do t'i tregojë Rusisë se sistemi "nuk ka karakter sulmues".
Shtetet e Bashkuara kanë propozuar që të vendosin komponente të sistemit për mbrojtje raketore në Poloni dhe në Republikën e Çekisë.
XS
SM
MD
LG