Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një raport i publikuar sot nga Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara bën të ditur se gjysma e të rinjve kosovarë do të migronin, ndërsa më shumë se 90 për qind e tyre nuk do të dëshironin të marrin pjesë në jetën politike, apo në atë shoqërore.
Udhëheqësi i zyrës së UNDP-së, Frode Mauring, tha se kjo është pasojë e mosbesimit të të rinjve në përkushtimin e shoqërisë civile dhe partive politike për të përmirësuar jetën e njerëzve
XS
SM
MD
LG