Ndërlidhjet

KARDIF


Komiteti ekzekutiv i UEFA-s publikoi sot vendimin sipas të cilit Polonia dhe Ukraina do të jenë nikoqire të Kampionatit Evropian të futbollit në vitin 2012.
UEFA tha se ka zgjedhur këto dy vende para kandidatëve tjerë: Italisë dhe Kroacisë e Hungarisë që kishin kandidaturë të përbashkët.
XS
SM
MD
LG