Ndërlidhjet

MOSKË


Ekspertë nga vendet e Grupit të Kontaktit takohen sot në Moskë për të diskutuar gjendjen në Kosovë.
Rusia, anëtare e Grupit të Kontaktit ka kundërshtuar planin e Ahtisarit, që i jep Kosovës pavarësi të mbikqyrur, pasi sipas Moskës nuk merr parasysh interesat e Serbisë.
Takimi do ndiqet dhe nga zyrtarët e Bashkimit Evropian dhe NATO-s.
XS
SM
MD
LG