Ndërlidhjet

MOSKË


Ekspertë nga vendet e Grupit të Kontaktit takohen sot në Moskë për të diskutuar gjendjen në Kosovë. Rusia, anëtare e Grupit të Kontaktit, ka kundërshtuar planin e Ahtisarit, që i jep Kosovës pavarësi të mbikqyrur, pasi sipas Moskës nuk merr parasysh interesat e Serbisë.
Takimi do të ndiqet dhe nga zyrtarët e Bashkimit Evropian dhe të NATO-s.
XS
SM
MD
LG