Ndërlidhjet

SARAJEVË


Gjykata e Bosnjes për Krime të Luftës filloi sot gjykimin e katër serbëve të Bosnjes, të akuzuar për krime gjatë masakrës së Srebrenicës në vitin 1995. Ata akuzohen për burgim, vrasje dhe transferim të dhunshëm të myslimanëve nga Srebrenica.
Rreth tetë mijë myslimanë u vranë në masakrën më të madhe në Evropë që nga Lufta e Dytë Botërore.
XS
SM
MD
LG