Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyrtarët në Prishtinë njoftuan se kanë kthyer në Maqedoni cisternat e bllokuara me naftë në pikën kufitare ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë. Ministria e Brendshme e Kosovës tha se arsye për kthimin ishte se në 12 prej cisternave kishte rrjedhje të naftës.
Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë ndërkaq thanë se asnjë cisternë nuk do të lejohet të hyjë në Kosovë nëse nuk posedon letrën e konfirmitetit për vlerat e parapara me ligj.
XS
SM
MD
LG