Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Joackim Rycker tha se pret që misioni i Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara të kthehet nga Kosova me një pasqyrë reale për gjendjen në terren. Ai tha sot se delegacionin e KS të KB do ta njoftojë me përparimin e arritur gjatë tetë viteve të fundit në Kosovë, por edhe me sfidat dhe pakënaqësitë.
"Është thelbësore që vendet anëtare të KS para marrjes së vendimit për statusin, të kenë një qëndrim të balancuar dhe real për Kosovën" tha Rycker.
XS
SM
MD
LG