Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Joachim Ruecker ka shfaqur pritjen se misioni i Këshillit të Sigurimit të KB, do të kthehet nga Kosova me një pasqyrë reale për gjendjen në teren.
Ruecker tha se delegacionin e KS do ta njoftojë me përparimin e arritur gjatë 8 viteve të fundit në Kosovë, por edhe me sfidat dhe pakënaqësitë.
"Është thelbësore që vendet anëtare të KS para marrjes së vendimit për statusin, të kenë një qëndrim të balancuar dhe real për Kosovën", tha Ruecker.
XS
SM
MD
LG