Ndërlidhjet

KIEV


Presidenti i Ukrainës Viktor Yushchenko sot i ka shtyrë zgjedhjete e parakohshme parlamentare për datën 24 qershor.
Në një fjalim në televizionin shtetëror, Yushchenko tha se vendimin e ka marrë "me qëllim që zgjedhjet të mbahen sa më herët të jetë e mundur për të gjetur një zgjidhje demokratike dhe politike për problemet në Ukrainë".
Dekretimi i mëparshëm i zgjedhjeve për datën 25 maj, nxiti një krizë politike që po zgjat disa javë.
XS
SM
MD
LG