Ndërlidhjet

BEOGRAD


Disa mijëra refugjatë serbë janë mbledhur sot në zonën kufitare ndërmjet Serbisë dhe Kosovës, në portën e parë në afërsi të Leposaviqit. Ata u mblodhën nga vende të ndryshme të Serbisë. Grumbullimi i tyre u bë, siç u tha, me qëllim që të tërhiqet vëmendja e misionit informues të Këshillit të Sigurimit për mos kthimin e mjaftueshëm të serbëve të larguar nga Kosova.
XS
SM
MD
LG