Ndërlidhjet

PRISHTINË


Delegacioni i Këshillit të Sigurimit i Kombeve të Bashkuara në kuadër të misionit informues arriti sonte në Prishtinë. Sipas paralajmërimeve, ata nesër, do të takohen me përfaqësuesit e UNMIK-ut, liderët e Kosovës si dhe do të vizitojnë Graçanicën, Mitrovicën dhe Koorporatën Elektroenergjetike të Kosovës. Pasnesër delegacioni do të qëndrojë në Rahovec, Krushë të Vogël etj.
Presidenti Fatmir Sejdiu, para arritjes së tyre në Prishtinë, ka thënë se ky delegacion do të bindet se Kosova është e gatshme për të qenë vend i pavarur me mbikëqyrje ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG