Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ish drejtori i CIA-s tha se Zëvendëspresidenti Dick Cheney dhe zyrtarët tjerë e kanë shtyrë vendin që të sulmojë Irakun pa "debat serioz" rreth faktit nëse Saddam Hussein ishte rrezik i pritshëm. George Tenet, në librin e tij të ri tha se asnjëherë nuk ka pasur "diskutime domethënëse" për mbajtjen e Irakut pa invazion.
XS
SM
MD
LG