Ndërlidhjet

UASHINGTON


"Ne kemi ripërsëritur se Kosova nuk është precedent apo model për çfarëdo vendi tjetër në botë", ka thënë zv. zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Tom Casey.
"Procesi nëpër të cilin tash po kalojmë është përvijuar në bazë të rezolutës 1244. Kjo është situatë unike. Si e tillë, ajo procedohet në mënyrë unike, dhe mendoj se edhe zgjidhja do të jetë unike", ka thënë Casey.
XS
SM
MD
LG