Ndërlidhjet

VJENË


I dërguari i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari mbrëmë vonë në Vjenë është takuar me anëtarët e Delegacionit të Këshillit të Sigurimit, që gjatë javës vizituan Prishtinën, Beogradin dhe Brukselin. Zyra e UNOSEK-ut në Vjenë ka njoftuar se zoti Ahtisaari u është përgjegjur pyetjeve të anëtarëve të misionit dhe u ka ofruar shpjegime plotësuese lidhur me planin e tij për statusin e Kosovës, që më herët e kishte paraqitur në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG