Ndërlidhjet

MOSKË


Përfaqësuesit e Dhomës së Ultë të parlamentit të Rusisë shkojnë sot në Estoni, për të gjetur rrugëzgjidhje rreth mosmarrëveshjeve pas largimit të memorialit të Luftës së Dytë Botërore, nga qeveria e Estonisë. Largimi ka shkaktuar trazira, ku një person ka vdekur dhe më shumë se 150 veta janë plagosur. Raportet ndërmjet Rusisë dhe Estonisë janë keqësuar.
XS
SM
MD
LG